Barion Pixel

Tudatos Hormon Program

38990 Ft

 

2024 októberétől várható új időpont, addig szünetel.

Ha tapasztaltad már, hogy gond van a hormonrendszereddel, akár a ciklusoddal, a cukorháztartásoddal, a pajzsmirigyeddel vagy a baba projekten dolgoztok ez a program neked szól.

Hogyan tudsz a Programhoz kapcsolódni?

Csatlakozz hozzám a következő Tudatos Hormon Programra. Egy 90 perces előadásra, amit a privát youtube csatornámon korlátlanul elérsz. Az előadásnak 2 része van: az egyik a hormonális háttérről és annak problémáiról szól, a másik pedig a megoldási lehetőségekről és táplálkozási irányelvekről.

  A program részeként pedig egy (60 perc) személyes tanácsadáson is részt vehetsz, ahol csak Te és Én átbeszéljük a problémáidat és a megoldás lehetőségeit, személyre szabva Neked. Ehhez kapsz egy kitöltendő kérdőívet és laborlelet ellemzést is.
Előzetesen egyeztetett időpontban vagy a rendelőmben Miskolcon vagy online, amelyik a kényelmesebb Neked.
A Programhoz választhatsz ajándékba egy Tudatos Hormon eBookotet : A pajzsmirigy betegségei és kezelésük holisztikus szemlélettel vagy Női hormon & Ösztrogéndominancia

Mit tartalmaz a Tudatos Hormon Program?

 -90 perces előadást youtubeon

-Választható eBookot

-Egyéni hormontanácsadást 60 percben előre egyeztetett időpontban. Ehhez kapsz egy kitöltendő kérdőívet és laborlelet ellemzést is.

Részletesebb leírás itt az oldalon.

Mindent együtt kapsz meg a Tudatos Hormon Programban 38.990 forintért.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.