Barion Pixel

Tudatos Hormon Program

38990 Ft

 

Ha tapasztaltad már, hogy gond van a hormonrendszereddel, akár a ciklusoddal, a cukorháztartásoddal, a pajzsmirigyeddel vagy a baba projekten dolgoztok ez a program neked szól.

Hogyan tudsz a Programhoz kapcsolódni?

Csatlakozz hozzám a következő Tudatos Hormon Program előadásaira, amit egy fix időpontban élőben követhetsz egy zárt csoportban, de ha mégsem jó az időpont megnézheted ahányszor szeretnéd.  Ha megveszed a webshopban a programot, jelentkezhetsz a csoportban. 2 előadáson tudsz részt venni: az egyik a hormonális háttérről és annak problémáiról szól, a másik pedig a megoldási lehetőségekről és táplálkozási irányelvekről.

  A program részeként pedig két (2×60 perc) személyes tanácsadáson is részt vehetsz, ahol csak Te és Én átbeszéljük a problémáidat és a megoldás lehetőségeit, személyre szabva Neked.
Előzetesen egyeztetett időpontban vagy a rendelőmben Miskolcon vagy online, amelyik a kényelmesebb Neked.
A Programhoz kapsz ajándékba egy Tudatos Hormon jegyzetet, amiben a legfontosabb gondolatokat leírva is megtalálod, valamint egy ajándékcsomagot. Ez a csomag tartalmaz egy rózsás szójaviasz gyertyát, egy mézeskalácsot motivációs üzenettel, egy nőiességet támogató illóolaj mintát, egy Magmaxx Fénygyökér kivonatot és egy Aromaőrangyal szívet levendulavirággal és himalája sóval töltve.

Mit tartalmaz a Tudatos Hormon Program?

 -2 Online előadást facebookos zárt csoportban

-Tudatos Hormon jegyzetet letölthető formában

-Egyéni hormontanácsadást 2×60 perc
előre egyeztetett időpontban

-Tudatos Hormon ajándékcsomagot 11490 forint értékben

Részletesebb leírás itt az oldalon.

Mindent együtt kapsz meg a Tudatos Hormon Programban 38.990 forintért.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.