Barion Pixel

Férfi csomag

26990 Ft

 

Mit tartalmaz a csomag?

 

+ ajándék Immun+ kapszula 1970 forint értékben

 

A fériak testi-lelki támogatására kialakított csomag. Hormonálisan sajnos nem csak a nők, hanem a férfiak is érintettek lehetnek a hormonháztartás megborulása végett. A külső hatásoknak ők is ki vannak téve, akár csak mi. Fontos a megelőzés, illetve a kezdetleges tünetek kezelése.

 

Cikkszám: SZA-0000029 Kategória: Címkék: , , , , ,

Ha a webshopban nem találtál meg minden MagMaxx terméket, amit szeretnél, akkor nézd meg a www.magmaxx.hu oldalt, ahol a kódomat használva -5%ot kapsz Magmaxx kód: TAMARA -5%

 

 • Men's cream
  A nőkhöz hasonlóan a mai életvitel a férfiakat sem kíméli. Náluk is megjelennek problémák amelyek kellemetlen tüneteket, betegségeket okoznak. Ezzel a krémmel korrigálni tudjuk és támogatni a szervezetet, hogy újra optimálisan működjön.
 • D3 krém
  D3 vitamin tartalmú krém. Napi egy pumpával fedezhetjük a napi D-vitamin szükségletünket. Az őszi és téli hónapokban nem kapunk annyi napfényt, hogy elegendő mennyiségű  D-vitamint szintetizálhasson a szervezetünk.
 • Ashwaghanda
  Az ashwagandha az intim területek gyógynövénye, szexuális energiák helyreállítója, a nemi vágy hatásos támogatója, mivel stimulálni képes a tesztoszteron termelődését. Segíthet az edzésben, mert növeli az állóképességet, csökkenti az izmok fájdalmát és élesíti a reakciókat.
 • Maca
  Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását, évezredeken át az inkák szuperétele volt. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása mind a férfiak, mind a nők esetében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>