Barion Pixel

Cukor stop csomag

22990 Ft

 

Mit tartalmaz a csomag?

 

A PCOSben szenvedők, illetve inzulinrezisztenciával diagnosztizáltaknak nagyon fontos a tudatos táplálkozás és odafigyelés, hiszen ők a cukorbetegség peremén, nagyon érzékeny állapotban vannak. A tudatos táplálkozás mellett az inzulin háztartást támogató gyógynövényeket is érdemes segítségül hívni. Ha nincsenek cukor problémák, de szeretnék odafigyelni erre a területre akkor is érdemes fogyasztani ezeket a hatóanyagokat.

Cikkszám: SZA-0000030 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Ha a webshopban nem találtál meg minden MagMaxx terméket, amit szeretnél, akkor nézd meg a www.magmaxx.hu oldalt, ahol a kódomat használva -5%ot kapsz Magmaxx kód: TAMARA -5%

 

  • Csicsóka
    Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint.
  • Gymnema kapszula
    A növényben található vegyület a gimneminsav, mely a vércukorszint normalizálását segíti elő. Csökkenti a szénhidrát utáni vágyat (csökkentve az édes íz érzékelését), így könnyebb elkerülni a csokoládé és sütemények kísértését.
  • Myo-Inotizol-kapszula+Metafolin
    Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.